Pivovarská restaurace

Máte rádi poctivé jídlo, moravské víno a jste zvědaví na naše "domácí" pivo?

Ať už budete obědvat nebo večeřet, ať už budete sedět v Pivovarské restauraci či na terase s romantickým výhledem na Svatý kopeček nebo ve sklípku s kolegy nebo partou kamarádů, věříme, že si tradiční české nebo moravské speciality spolu s chutí vybraných lokálních vín či našeho domácího piva v dobrém užijete. 

Nehrajeme si na kostku ve skluzu, nevymýšlíme vymyšlené a ani neohříváme polotovary, vaříme poctivě tak, abyste se najedli z kvalitních a pokud možno regionálních surovin. Mořské plody u nás nehledejte, chobotnicí ani bůh ví jakým bio-zrním Vás také šokovat nebudeme. Přejeme si, aby Vám chutnala naše normální česká/moravská kuchyně za normální ceny.

Po celý říjen pro Vás máme přichystané speciální zvěřinové menu. A v listopadu se můžete těšit na bohaté svatomartinské hody s těmi nejlepšími husími specialitami.

 

Jídelní lístek

Říjnové zvěřinové menu

 

Otevřeno máme:

PONDĚLÍ AŽ STŘEDA ... ZAVŘENO

ČTVRTEK ... 14.00 - 20.00

PÁTEK AŽ SOBOTA ... 12.00 - 20.00

NEDĚLE ... 12.00 - 18.00

V týdnu podzimních prázdnin, tedy od 24. do 31.10., bude restaurace v provozu denně od 12 do 20 hodin.

Dovolujeme si Vás upozornit, že poslední objednávky pokrmů přijímáme v 19:30, resp. půl hodiny před zavírací dobou.

 

*) pro hnidopichy: "Domácím" pivem označujeme pivo, které vaříme tady, doma, v Galantu. Nevaříme ho z polotovarů, vaříme ho samozřejmě ze základních surovin, takže o klamání spotřebitele se dle vyhl. 417/2016 Sb. nejedná. Chmel tu sice nepěstujeme, ale to dá snad i euro-rozum. No pro jistotu to sem stejně píšu. Podobně i "lokální" vína; snad moc nezlobíme, když moravská vína na Moravě nazýváme "lokálními". ;-)

Tento web využívá soubory cookies.